Italia: Româncă de 69 de ani bătută și jefuită în propria casă

Probleme mari pentru o româncă de 69 de ani în Italia, care a fost atacată în propria casă de trei indivizi care au bătut-o crunt și au jefuit-o. Totul s-a petrecut în comuna Venaria Reale din apropiere de Torino, acolo unde locuiește românca, în noaptea de luni spre marți, la începutul acestei săptămâni.

Conform presei italiene, citată de Blasting News, atacatorii au profitat de fapul că locuința româncei, care acum este pensionară, care se numește Alexandrina Banu, se află într-o zonă oarecum izolată, în apropierea cimitirului din localitate.

Românca a fost bătută pentru a spune unde sunt bijuteriile

Femeia nu i-a auzit pe atacatori când au forțat ușa și s-a trezit cu ei în casă.  “M-am trezit din somn când o lumină puternică mi-a fost pusă în ochi. Iniţial nu mi-am dat seama ce se întâmplă, până când nu l-am auzit pe unul dintre ei că îmi cerea banii şi bijuteriile“,  a declarat românca în fața celor care anchetează acest caz.

Deoarece românca a încercat să riposteze tâlharii au legat-o și au bătut-o până când românca le-a spus unde se află bijuteriile, banii și toate obiectele de valoare din casă.

“Bani nu au luat foarte mulţi pentru că nu aveam în casă decât ceea ce mai rămăsese din pensia de urmaş pe care o primesc în urma decesului soţului meu. Au luat bijuterii şi mai multe lucruri. Nu ştiu valoarea exactă. Trebuie să vedem exact ce lipseşte din casă”, a mărturisit  Alexandrina.

Singurul element distinct pe care l-a observat românca la cei trei tâlhari care au bătut-o și jefuit-o este că vorbeau cu un puternic accent slav și că între ei se afla și o femeie. Fețele nu a putut să le vadă deoarece atacatorii purtau cagule.

Alexandrina a fost dusă la spitalul spitalul Maria Vittoria din Torino, acolo unde medicii au constatat că aceasta a fost lovită în mod repetat în zona mâinilor și abdomenului și au prognoat că aceasta are nevoie de minim 15 zile de îngrijiri medicale, a notat publicația Torino Today.

 

Cele mai citite

Related Articles