Dramă pentru o badantă româncă din Italia. Cât a fost la spital i-a murit bătrâna de care avea grijă

De o întâmplare extrem de neplăcută a avut parte o badantă româncă din Piacenza care s-a simțit rău și a trebuit să se ducă la spital și să o lase nesupravegheată pe bătrâna de 93 de ani pe care o îngrijea.

Conform publicației Il Piacenza, românca s-a simțit rău sâmbătă, 29 iulie și a fost nevoie ca o ambulanță să intervină și să o ducă la spitalul din zonă pentru a i se acorda îngrijiri. Bătrâna de care românca avea grijă în acel moment, în vârstă de 93 de ani, a rămas singură acasă.

După ce și-a mai revenit, la spital, badanta româncă a sunat-o pe sora sa și a rugat-o să se ducă acasă la bătrână, în Via Castagna, pentru a verifica starea acesteia. Nu trecuseră decât câteva ore între plecarea româncei la spital și vizita surorii acesteia la bătrână, dar ceasul rău a făcut ca tragedia să se petreacă. Sora româncei a găsit-o pe Norma Bongiorni, bătrâna de 93 de ani, moartă, prăbușită pe podea cu fața în jos și plină de vânătăi.

Românca este deasupra oricărei suspiciuni

Norocul româncei (dacă poate fi numit noroc) este că infirmierii de pe ambulanță au declarat că au văzut-o pe bătrână în viață când au preluat-o pe aceasta la spital așa că asupra ei nu planează nici o suspiciune.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz, principala pistă fiind aceea că bătrâna a căzut și s-a lovit.

Din păcate, badanta româncă, care are o stare de sănătate precară,  a rămas și fără locul de muncă odată cu decesul bătrânei. Identitatea ei nu a fost făcută publică de autoritățile italiene.

Cele mai citite

Related Articles