Staţiunea Băile Herculane este pregătită pentru minivacanţa de Sfânta Maria Mare!

Deşi până la minivacanţa de Sfânta Maria Mare – la jumătatea lunii august – a mai rămas o săptămână, unele unităţi de cazare din staţiunea de pe Valea Cernei au vândut deja toate locurile disponibile pentru această perioadă.

Perioada de Sfânta Maria Mare a fost deja acoperită şi vândută cu aproximativ două luni înainte, astfel încât putem spune că această porţiune a lunii a fost demult acoperită! Sunt convinsă că se mai găsesc în staţiune locuri de ccazare, însă aici au fost deja acoperite! Avem o mulţime de evenimente plănuite avem şi o surpriză pentru cei care au achiziţionat cazare la noi în această perioadă cu Sfânta Maria, însă vor afla atunci despre ce este vorba!“, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

În ultima perioadă a crescut semnificativ numărul familiilor care vin în staţiunea de pe Valea Cernei însoţiţi de copii. “Tocmai de aceea, noi ne-am pregătiţ avem spaţii de joacă atât interioare, cât şi exterioare pentru cei mici şi avem şi un program pentru ei, avem mai multe ateliere pe zi, avem teatru pentru copii în sălile noastre de conferinţă, astfel încât cei mici cazaţi în hotel pot avea un program cât se poate de variaţ cu actori profesionişti, special realizat pentru ei!“, ne precizează Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles