“Împreună pentru Zebb” – meci de fotbal caritabil la Răcăjdia

Împreunã pentru Zebb este titlul acţiunii desfăşurate azi pe stadionul din Răcăjdia. A fost un meci caritabil de fotbal, în cadrul căruia s-au întâlnit Voinţa Răcăjdia şi CSM Şcolar Reşiţa.

Au fost multe goluri, dar pentru că scorul contează mai puţin, la partidă au asistat aproximativ 300 de oameni care prin micile lor donaţii au pus umărul la însănătoşirea lui Zebb Simonovici, un tânăr de numai 22 de ani, victimă a unui accident produs în Ungaria pe 5 iulie, în urma căruia acesta a fost diagnosticat cu ruptură de coloană cu secţiune medulară, rămânând paralizat în jumătatea inferioară a corpului.

La partida de la Răcăjdia au făcut deplasarea şi membrii galeriei Guardia Rosso Nera care au strigat atât pentru şcolari cât şi pentru gazde, arătând încă o dată dacă mai era nevoie că scopul meciului era cu totul altul decât scorul final al partidei.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Viorel Lolea, prezent la terenul din Răcăjdia a donat din partea AJF Caraş-Severin suma de 500 de lei, aceşti bani adăugându-se la cei 6.200 din donaţiile celor prezenţi.

Dacă nu aţi fost la meci, dar vreţi să-l ajutaţi pe Zebb, care a fost deja operat de două ori şi să-i oferiţi o şansă la o viaţă cât de cât normală, puteţi folosi conturile de mai jos:

RO61RZBR0000060017466570, pentru Euro

RO35RZBR0000060019179573, pentru lei

Cele mai citite

Related Articles