Cunoscuta pictoriță româncă Elena Pop a murit azi noapte  la numai  36 de ani. Apropiații tinerei sunt înmărmuriți de această veste, mai ales că aproape nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală.

Anunțul decesului Elenei Pop  a fost făcut pe contul de socializare al pictoriței, și mesajele de condoleanțe au curs lanț.

Din păcate se pare că că Elena suferea de cancer la sân, potrivit unui prieten care a comentat pe pagina sa de socializare. „Cancer la sân… A murit în spital noaptea trecută”, a fost postarea acestuia pe Facebook.

„Nu îmi vine să cred ca nu mai sunteți lângă noi . Nu îmi pot descrie durerea din suflet, îmi pare nespus de rău ca nu mai sunteți langa noi. Îmi doream atât de mult să vă văd iar si să mă încurajați în tot ceea ce fac. Erați mereu cu zâmbetul pe buze, nu ma gândeam vreodată ca o sa plecați acum. Nu am să vă uit niciodată, voi fi la fel de luptătoare ca până acum și nu mă voi lăsa învinsă . Zbor lin, înger frumos Va iubesc”, este unul dintre mesajele transmise.

La începutul anului 2017, în urma unui concurs organizat în Italia, Elena Pop a fost desemnată artistul anului 2017, italienii fiind cuceriți de picturile acesteia.Un număr de 100 de artişti din toată lumea au râvnit titlul din Cesenatico dar românca a fost câștigătoarea Fiecare pictor a participat cu două lucrări.

Iniţial, au fost selectate 50 de tablouri, dar românca a fost pe placul criticilor italieni. Evenimentul a fost organizat de una dintre cele mai cunoscute galerii de artă din Milano.

Dar prestigioasa distincție nu a  fost prima recunoaştere de acest fel. Elena Pop a mai adus în ţară premii internaţionale. Artista şi a început drumul în arta prin mai multe proiecte caritabile. A avut expoziții cu ajutorul cărora a ajutat copiii bolnavi de cancer, boală care a răpus-o până la urmă, pe ea.

2 COMENTARII

Comments are closed.