De Ziua Naţională a Ambulanţei, o delegaţie din Caraş-Severin a participat la manifestările de la Bucureşti!

De Ziua Naţională a Ambulanţei, Serviciul Judeţean din Caraş-Severin trece prin momente mai delicate, după ce în urma accidentul de pe DN 6, un angajat al instituţiei medicale a decedat iar o asistentă a intrat în moarte cerebrală, fiind ţinută în viaţă şi la această oră doar de aparate.

Totuşi, pentru a marca această zi, o delegaţie din Caraş-Severin a participat la manifestările desfăşurate la Bucureşti.

“Astăzi marcăm 111 ani de ambulanţă în România. Acum suntem la Bucureşti a fost o festivitate cu echipaje de ambulanţă din toată ţara, a avut loc şi o paradă pe Arena Naţională din Bucureşti. Din păcate pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin este un moment mai delicat acum, datorită pierderii colegului nostru ambulanţier dar sperăm să trecem şi peste această încercare. Cu ajutorul ministerului Sănătăţii sperăm să facem angajări pe viitor ca să avem mai multe echipaje operaţionale. La Reşiţa spre exemplu ne putem baza pe 4 echipaje pe zi, şi alte 4 pe noapte, deocamdată asta este situaţia dar avem speranţa că lucrurile vor intra pe un făgaş normal ca să putem ajuta în continuare oamenii care ni se adresează şi vă asigur că nu sunt puţini”, a precizat managerul Daniela Popescu.

Vă reamintim că angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă muncesc la foc continuu. Doar în primele 6 luni ale anului au fost înregistrate peste 16 mii de solicitări, personalul medical reuşind să îndeplinească cu succes fiecare misiune.

Sursă foto: Daniela Popescu

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles