Manager nou la Cantacuzino!

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat că il va numi manager la Institutul Cantacuzino pe profesorul Mircea Ioan Popa de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila’din Bucureşti.

Vom avea un nou  manager la ‘Cantacuzino’. Este vorba de domnul profesor Popa (Mircea Ioan Popa) de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucureşti, profesor de microbiologie, care a acceptat să preia aceasta funcţie”, a declarat Bodog ieri la începutul şedinţei de Guvern.

Conform sursei menţionate, Ministrul Sănătăţii a mai precizat că “în cel mai scurt timp” va prezenta şefului Executivului “un grafic de lucru” cu privire la Institutul Cantacuzino.

Guvernul intenţionează să ia măsuri pentru operaţionalizarea producţiei de vaccinuri la Institutul Naţional de Cercetare Cantacuzino. Un comitet interministerial va lucra pentru relansarea activităţilor acestei instituţii. Decizia de constituire a comitetului şi atribuţiile pe care le va avea au fost aprobate ieri de premierul Mihai Tudose şi au fost publicate în Monitorul Oficial.

Între aceste atribuţii figurează asigurarea cadrului legal pentru organizarea şi funcţionarea Institutului Cantacuzino, elaborarea strategiei de relansare şi identificarea modalităţilor concrete pentru asigurarea finanţării.

Sursă foto: presalocala.ro

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles