Horoscop 28 iulie 2017

Previziunile astrale pentru 28 iulie:

Opozitia Lunii cu Pluton predispune la nervozitate si dispute. De asemenea, favorizeaza scaderea atentiei si producerea accidentelor. In astfel de conditii, se recomanda stapanire de sine si concentrare maxima.

Berbec

Studiati experienta concurentilor. Activitatea dumneavoastra are nevoie, in prezenþ sa fie adaptata la nevoile momentului. Veti descoperi intr-o lumina cu totul noua oameni si circumstante. Fiti intelegatori cu cei care va indeamna sa fiti rabdatori, fiti deschisi. Multe lucruri se clarifica acum si, intuitiv, veti putea gasi solutii originale pentru problemele dumneavoastra. Mentineti contactele cu toti cei care au nevoie de atentia dumneavoastra, cu parintii. Eveti destula energie, dar si multe emotii.

Taur

O zi potrivita pentru indeplinirea treburilor curente, pentru pregatirea de documente si rapoarte, pentru vizite planificate din timp pe la diferite instante si institutii. Nu merita sa fixati pentru astazi intalniri importante. Comunicarea poate lasa de doriþ astfel ca nu veti reusi sa obtineti rezultatele dorite. Oameni apropiati, dar si cei care asteapta atentia dumneavoastra pot fi dezamagiti pentru faptul ca interesele dumneavoastra au un caracter diferit. Acordati atentie starii de sanatate.

Gemeni

Atentia se va concentra pe fleacuri, pe rezolvarea chestiunilor practice. Orice este util daca, odata realizaþ va aduce senzatia de ordine si de viata echilibrata. Nu luati decizii din impulº trebuie sa evaluati corect situatia, pentru ca pot aparea factori noi care sa influenteze evolutia evenimentelor. Daca nu va simtiti bine, adresati-va medicului, incepeti un tratament. In relatiile personae un rol aparte revine ajutorului reciproc, grija si capacitatea de a analiza in detaliu fiecare chestiune.

Rac

Va fi o zi lunga si obositoare. Va trebui sa aveti o atentie distributiva, sa fiti in acelasi timp si colo si colo, sa ii ascultati pe toti si sa raspundeti de tot. Noua activitate va fi insotita de agitatie si de o stare sporita de nervozitate. Aveti grija sa nu sufere interesele dumneavoastra financiare. Sanatatea cere moderatie, o alimentatie corectie si odihna deplina. In masura posibilitatilor, ocupati-va de persoana iubita. Intalnirile importante le puteti amana pentru alte zile.

Leu

Straduiti-va sa intrati rapid in ritmul zilei. Ceilalti nu sunt deosebit de incantati de initiativele dumneavoastra. Va simtiti puternic, plin de energie si increzator in propriile forte.Fiti mereu cu un pas inainte, iar daca, deocamdata, ceva nu este accesibil, pregatiti atmosfera, purtati tratative, negociati. Seara va puteti indeplini una dintre dorinte.

Fecioara

Cuplati pilotul automati si faceti numai ce nu reclama decizii complexe, alegeri. Nu va grabiti, ganditi totul in tihna. Daca ati facut ceva in pripa, acum este momentul sa umblati la calitate. Nu inventati nimic nou, tineti sub control toate problemele importante, pentru a nu fi nevoiti sa faceti ceva sub presiune.

Balanta

Lucrati mai bine de unul singur, in liniste, departe de agitatie si de emotii prea mari. Poate cineva va incerca sa va determina sa intreprindeti ceva care nu intra in planurile dumneavoastra, sa manifestati preocupare. Cei din jur ar putea juca dupa reguli care nu va sunt foarte clare. Daca simtiti ca va invaluie oboseala, eschivati-va, dand vina pe agenda incarcata. Gasiti pe cineva care sa va insoteasca la sala de sport.

Scorpion

Puteti manifesta o sensibilitate deosebita fata de intentiile celorlalti,evitand cu abilitate conflicte si organizand activitatea colectiva. In paralel, construiti planuri romantice. Straduiti-va sa pastrati ordine la locul de munca, pentru a evita stresul generat de ideea ca aveti prea mult de lucru si nu reusiti sa va incadrati in timp. Totusi, folositi momentul potrivit de astazi pentru a obtine o avansare, pentru a face impresie excelenta unor oameni cu mare putere de influenta.

Sagetator

Puteti acorda atentie detaliilor, calculelor si rapoartelor. Trebuie sa trageti linie definitiva sub chestiunile deja rezolvate. O zi potrivita pentru sedinte, consultatii.Urmariti starea de sanatate. Este posibil ca, pe fond de oboseala si streº sa se produca o agravare a afectiunilor cronice. Emotiile, sentimentele va pot afecta relatiile cu ceilalti.

Capricorn

Obtineti multe informatii, dar nu are inca sens sa grabiti acest proces si sa gasiti o incarcatura suplimentara, chiar daca vestile reprezinta pentru dumneavoastra un mare interes. Esential este ca obtineti totul fara prea mari eforturi. Puteti pregati lansarea unui nou proiecþ puteti incepe un ciclu de antrenamente. Nu este exclus un eveniment neasteptat. Este posibil sa primiti raspuns la o intrebare care va nelinisteste.

Varsator

Moment potrivit pentru a lasa in urma balastul proiectelor neindeplinite si a relatiilor esuate. Vesti neasteptate va vor ajuta. Incercati sa grabiti partenerii. Nu are sens sa explicati ceva, daca nu sunteti ascultat. Ati putea primi vesti care sa va oblige sa convocati o reuniune de familie pentru a lua hotararea potrivita. Este vorba de a decide daca trebuie sau nu schimbate regulile jocului.

Pesti

Relatiile de parteneriat reclama atentie si grija din partea dumneavoastra. Este foarte important sa nu incalcati reguli, intelegeri. Mai bine sacrificati ceva decat sa suferiti prea mult mai tarziu. Aceasta zi trebuie folosita pentru a inventaria ceea ce deja a fost facuþ pentru a corecta planuri, pentru a stabili strategii. Rabdarea si chibzuinta va ajuta sa evitati probleme inutile.

 

Cele mai citite

Related Articles