[FOTO] Flavian Săvescu este invitatul emisiunii „Singuri,dar împreună”, în această seară de la ora 22

 Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Invitatul emisiunii „Singuri,dar împreună” este Flavian Săvescu, un om care îmbină perfect arta fotografică și aplicarea legii, subcomisar de poliţie în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, premiat în anul 2015 cu Art. AAFR;Membru al Photographic Society of America, distins în 2015 cu 4 stele PSA; Absolvent al cursului Image Analysis;Membru al Global Photographic Union, distins în 2015 cu Crown 1, în 2016 cu Crown 2 și GPU Afrodita; Din 2017 a fost numit reprezentant în România al acestei asociații de artă fotografică; Membru al Image Colleague Society Internațional, SUA, distins în 2016 cu ASSOCIATE Image Colleague Society (A.ICS) și în 2017 cu FELLOWSHIP, Image Colleague Society (F.ICS); În acest an a fost numit în România reprezentant al acestei asociații de artă fotografică;Membru al Federației Internaționale de Artă Fotografică, premiat in 2016 cu Artist FIAP;Membru al Foto Club Pro Arad, declarat în 2014 Fotograful Anului;Membru fondator și președinte al Foto Clubului Banatul Montan; În anul 2016, distins Honoric PESGSPC de către Pascal English School and Greek School Photographic Club, pentru promovarea artei fotografice;

Câștigător al Galei Salonului Național de Fotografie Turistică, București, 2014 și a premiului I in categoria Natura și Biodiversitate;

Participant la peste 80 de saloane de artă fotografică,  naționale și internaționale, peste 750 de acceptări, peste 125 de lucrări distincte acceptate; 48 premii, inclusiv 13 medalii de aur, argint și bronz, mențiuni, diplome și alte premii. Fotografii expuse în 24 de țări din întreaga lume în urma premiilor și acceptărilor in saloanele de artă fotografică;26 expoziții, inclusiv 8 expoziții personale și 17 expoziții de grup în România, Germania, Austria și Ungaria.

Deține o specializare(Master) la Universitatea de Arte și Design Cluj, Facultatea de Arte Plastice, secția foto-video.

 La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu oaspetele nostru.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

 Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles