PSD Reşiţa iese la atac

122

În Consiliul local Reşiţa se întâmplă lucruri care nu au nicio legătură cu administraţia, afirmă preşedintele organizaţiei municipale PSD, Ioan Crina.
La mai bine de un an de când a plecat din Primăria Reşiţa, Ioan Crina a ieşit cu declaraţii publice în care critică activitatea actualei administraţii. Încadrat de consilierii locali PSD, Crina a criticat într-o conferinţă de presă, modul în care Primăria Reşiţa reuşeşte să atragă fonduri pentru dezvoltare.

„PNDL 2 a fost lansat, iar alocarea judeţului este substanţială. Peste 200 de milioane de euro vor intra în următorii ani în Caraş-Severin. Mie îmi pare rău că municipiul Reşiţa are cât o comună mai mare. Cunosc foarte bine ce demersuri au făcut restul primarilor şi acolo unde a fost interes şi s-au depus proiecte viabile, au avut succes şi au fost trecute pe lista respectivă. Spre comparaţie, Bocşa a atras fonduri de 10 milioane de euro pentru străzi. Reşiţa are doar undeva pe la 4 milioane”.

De aseamenea, Ioan Crina s-a arătat indignat de decizia grupului liberal din Consiliul Local Reșița din şedinţa de ieri. Liberalii au blocat fazarea proiectului de reabilitare a rețelei de apă și canal din județul Caraș-Severin de pe Programul Operaţional Sectorial Mediu pe Programul Operational Infrastructura Mare. Şi asta, numai din cauza unor orgolii politice, a mai spus Crina.
(Sebastian Dragomir)