Pregătiţi-vă bicicletele pentru Cupa Max Ausnit

Cupa ”Max Ausnit” la ciclism a ajuns în acest an la ediția a VI-a. Evenimentul şi-a extins formatul şi va avea loc în zilele de 29-30 iulie. Sâmbătă de la ora 17:00, în centrul Lugojului se va desfăşura etapa de Circuit, iar Duminică se va da startul probei de Fond pe un traseu lung de 117 km, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, care va constitui o încercare dificilă, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori; Traseul cuprinde următoarele puncte de reper: Lugoj – Cireșu – Crivina – Hăuzești – Surducu Mic – Cliciova – Dobrești – Fădimac – Cliciova – Hezeriş.

Valoarea premiilor depăşeşte 10.000 Eur iar taxa de participare este 0.

”Şi în acest an avem o serie de noutăţi. Tricourile primite de invingători vor avea culoarea Fuchsia, care astfel devine un simbol oficial al competiţiei. Cu aceasta ocazie organizăm un concurs pe pagina de facebook facebook.com/CupaMaxAusnit la care marele premiu este o cursieră în valoare de 4000 lei. Sâmbătă vom avea un concert de muzică electronică suţinut de DJ James Braddock. Spectatorii vor putea participa la tombola gratuită, iar cei care au la ei un element de culoare Fuchsia vor avea şansă dublă la câştig” ne-a declarat Alex Popa, de la clubul organizator ACS Ciclism Dumbrăviţa.

Program:

Sâmbătă, 29 iulie / Centru Lugoj, platou Casa de Cultură

10:00 – 16:00 Ridicarea pachetelor de concurs

12:00 – 15:30 Workshop ”Cursele de şosea: organizare si participare” / CottonTex

15:00 – 23:00 Muzică electronică, DJ James Braddock

17:00 START Etapa 1 Circuit

20:00 Festivitatea de premiere, Tombolă pentru spectatori

Duminică, 30 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, parcarea A&O Trucks Stop

11:00 START Etapa 2 Fond

13:30 Sosirea primilor concurenţi

17:00 Festivitatea de premiere

La competiție vor participa în jur de 400 ciclişti din România, fiind îscrişi participanţi din Ungaria, Italia, Serbia, Franţa, Ucraina, Republica Moldova, UK, Statele Unite ale Americii.

Dintre cluburile participante amintim: CSA Steaua Bucuresti, Tuşnad Cycling Team, Mugenrace Team Prolog – din Ungaria, câştigători la categoriile din care au făcut parte în anii trecuţi, Nomad Merida CST, BikeXpert Racing Team – clasaţi pe podium la categoriile din care au făcut parte ediţiile precedente, CS Torpedo Vectra Zărneşti – o echipă de tradiţie în Romania (juniori) etc.

Înscrieri pe www.raceday.ro

ACS Ciclism Dumbravita este un club sportiv a carui activitate este centrată pe susţinerea performanţei in ciclism, atragerea copiilor şi tineretului către practicarea sportului şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. Prin proiectele derulate, ACS Ciclism Dumbrăviţa catalizează o comunitate puternică de cicliști in vestul țării. Calendar competiţii în 2017: Cupa Timisoarei –  șosea, 11 iunie, Cupa Max Ausnit – șosea, 29-30 iulie, Herneacova XCO – MTB, 6 august, Cupa Pădurea Verde – MTB, 27 august. Informații și înscrieri pe www.raceday.ro

De același autor

Related Articles