[FOTO] Tragedie pe DN 6 soldat cu doi morţi şi patru răniţi!

626

UPDATE LUNI ora 12.00

Cele două asistente medicale din Caraş-Severin implicate în accidentul rutier care a avut loc aseară pe DN6 au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Cadrele medicale au fost internate în secţiile de Politraumatologie şi Neurochirurgie cu traumatisme la coloana cervicală şi leziuni toracice.

În prezent cele două asistente au fost stabilizate şi sunt în afara oricărui pericol, dar vor rămâne sub supravegere medicală, ne-a declarat managerul celui mai mare spital din vestul ţării, Marius Craina. Vă reamintim că în urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi rănirea uşoară a patru persoane din ambulanţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la  ora 21:40, în judeţul Caraş – Severin, pe DN6, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, traficul era blocat, la ieşirea din Caransebeş către Băile Herculane, pe raza localităţii Bucoşniţa.

O ambulanță aflată în misiune s-a ciocnit frontal cu un autoturism. 

O ambulanță și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar cei doi conducători auto au decedat pe loc. Ambulanța era în misiune și se deplasa dinspre Băile-Herculane spre Caransebeț. Echipajul de pe ambulanță cât și pacientul se află în stare critică.

Accidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptată la condiţiile de drum, spun polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene. Vinovat este un cetățean sârb în vârstă de 61 de ani care a condus un autoturism pe D.N 6, dinspre municipiul Caransebeș spre Băile Herculane. „La km 442+900 m, în afara localității Bucoșnița, într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat în coliziune cu partea stângă cu o ambulanță condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Cornereva, cu semnalele luminoase în funcțiune”, se arată în comunicatul Poliţiei.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea ușoară a patru persoane din ambulanță, acestea fiind transportate la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident.