Denisa Răducu, cunoscută pe scena publică cu numele Denisa Manelista a murit, duminică dimineață, 23 iulie 2017, după o dureroasă luptă cu cancerul, boala care a răpus-o.  

Din păcate, chiar dacă zvonurile au fost din ce în ce mai multe și mai mincinoase cu privire la decesul artistei, tânăra  de 27 de ani a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza cancerului la ficat

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular  și din păcate, conform celor transmise de Antena 3, ajunsese într-o stare deplorabilă, în momentul morții având doar 24 de kilograme, conform celor constate de medicii legiști.

Ce a declarat Mara Bănică despre moartea Denisei Manelista

Mara Bănică, a declarat astăzi  la Antena 3. „Dimineață au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a mai declarat Mara.

Boala Denisei Răducu a devenit un subiect extrem de popular în presa tabloidă și în mediul online, numeroase știri false cu privire la moartea ei circulând în ultimele săptămâni pe internet.  Denisa slăbise considerabil din cauza bolii, și nu se mai putea deplasa de una singură, ci numai cu ajutorul apropiaților care o cărau pe brațe, mai scrie Antena 3.

Denisa Manelista a murit, după ce a cerut să se întoarcă acasă, la Ștefănesti. Aceasta nu dorea să își petreacă ultimele clipe pe un pat de spital.