[FOTO] Despre prima zi a manifestării Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte (ITO BM) în această seară de la ora 22 cu părintele Mihai Ciucur

Motto: „Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul îşi odihneşte sufletul”.  Regina Maria a României Mari

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Vom deschide larg şi pentru totdeauna porţile Carpaţilor, ca să poată pulsa prin arterele lor cea mai caldă viaţă românească”

Episcopia Caransebeșului organizează, în perioada 18-20 Iulie 2017 în municipiile Reșița și Caransebeș, Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte (ITO BM), la care sunt așteptați să participe aproximativ  500 de tineri cu vârste între 14-24 de ani din tot județul Caraș-Severin, dar și delegații din alte județe din țară.

Debutul acestui deosebit eveniment are loc în ziua în care se împlinesc 79 de ani de la de la urcarea pe tronul veşniciei a Reginei Maria a  României Mari și  în avanpremiera unui secol de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, dar și cu ocazia împlinirii  celor 149 de ani de la nașterea pe 18 iulie1868 a primului patriarh al Bisericii Ortodoxe Române,Miron Cristea!

Despre prima zi a manifestării Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte (ITO BM) și despre semnificația istorică a evenimentelor de la 1 Decembrie 1918,  în această seară de la ora 22 cu părintele Mihai Ciucur-invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu distinsul nostru invitat.

 Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Epilog: „Vom deschide larg şi pentru totdeauna porţile Carpaţilor, ca să poată pulsa prin arterele lor cea mai caldă viaţă românească”. Primul patriarh al României, Miron Cristea

 

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles