Italia: A fost prins ucigașul româncei de 46 de ani al cărui cadavru a fost găsit în descompunere

După ce trupul unei românce de 46 de ani a fost descoperit într-un apartament în  centrul istoric al  localității Massafra, polițiștii italieni au reușit să-l identifice și să-l rețină pe principalul suspect pentru uciderea acesteia, a anunțat ieri publicația  La Voce di Manduria.

Este vorba de un muncitor român în vârstă de 40 de ani, cu inițialele GM, care era iubitul româncei și care se pare că a comis crima din gelozie. Din primele cercetări a rezultat că românul fusese plecat în România de unde s-a întors în noaptea de 9 spre 10 iulie în Italia, la Massafra. Din păcate românul și-a surprins iubita cu un alt bărbat, tot un român, în vârstă de 43 de ani și a reacționat extrem de violent. A încercat să spargă ușa și apoi i-a atacat cu brutalitate pe cei doi, după ce a intrat în casă pe un geam.

Ucigașul a încercat să se ascundă și a fugit la Roma

După ce a lovit-o extrem de violent pe femeie dar și pe celălalt român bărbatul a fugit din casă și și-a închis telefonul. A circulat cu trenul, inițial la Bari și apoi la Roma. Din păcate nimeni nu a știut de tragedie până pe data de 14 iulie, când a fost descoperit trupul descompus al Violetei Carabinieru. Nici celălalt bărbat român nu s-a dus la poliție și nu a mai contactat-o pe româncă după bătaia pe care și-a luat-o în apartamentul acesteia.

După ce cadavrul femeii a fost descoperit și presa a făcut public faptul că este căutat, ucigașul s-a predat ieri unei secții de poliție din Roma unde a afirmat că totul a fost un accident și că a vrut doar să-i dea două palme iubitei pe care o prinsese înșelându-l.

Din păcate pentru el carabinierii l-au identificat între timp pe celălalt bărbat care fusese deasemenea atacat și acesta a povestit modul în care a decurs întreaga scenă violentă în apartament.

Urmează ca poliția să reconstituie întreg filmul evenimentelor în timp ce românul de 40 de ani a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Vă reamintim că Violeta Carabineru, care avea 46 de ani și al cărui cadavru în descompunere a fost descoperit în locuința sa din centrul istoric al Massafrei a fost descoperită moartă în apartamentul său din Massafra pe data de 14 iulie. Vezi aici știrea.

Cele mai citite

Related Articles