Cinci profesori lugojeni vor să fie directori

262

Cinci profesori din Lugoj vor participa astăzi, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, la concursul destinat ocupării posturilor vacante de conducere în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiu.

Pentru municipiul Lugoj sunt scoase la concurs 11 posturi, dintre care opt de directori şi trei de directori adjuncţi, după cum urmează: Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” (un post de director şi un post de director adjunct); Şcoala Gimnazială Nr. 4 – un post director; Şcoala Gimnazială “Anişoara Odeanu” – un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială “Eftimie Murgu” – un post de director adjunct; Şcoala Gimnazială de Muzică “Filaret Barbu” – un post de director; Şcoala Gimnazială Nr. 12 Măguri – un post de director; Clubul Copiilor Lugoj – un post de director; Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2 – un post de director; Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 – un post de director, iar la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 5 – un post de director.

În lupta pentru conducere s-au înscris zece cadre didactice, doar cinci dosare îndeplinind însă condiţiile de înscriere şi participare la concurs. O profesoară şi-a depus dosarul pentru postul de director la patru unităţi, printre care Şcoala Gimnazială Nr. 4, Clubul Copiilor Lugoj, Şcoala Gimnazială de Muzică “Filaret Barbu” şi Şcoala Gimnazială Victor Vlad Delamarina, însă la nici una dintre acestea nu a fost acceptat.

Conform calendarului concursului, proba scrisă se va desfăşura la data de 17 iulie, urmând ca în intervalul 19-31 iulie să aibă loc evaluarea CV-ului şi interviul. Afişarea rezultatelor finale este programată, cel târziu, pentru data de 2 august.

Ion Moldovan

sursa foto: pedagoteca.ro