[FOTO] Un pod de suflet peste Prut, în această seară de la ora 22, realizat împreună cu studenţi din Republica Moldova

119

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

“Dacă visul unora a fost să ajungă în Cosmos, eu viața întreagă am visat să trec Prutul” , mărturisea regretatul poet Grigore Vieru.

În această seară invitații emisiunii „Singuri,dar împreună” sunt Maria Deleanu și Iulian Rotari, studenți ai Facultății de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Republica Moldova.

Tinerii noștri invitați de peste Prut sunt însoțiți de o  colegă de la UniversitateaEftimie Murgu din județ, Cristiana Petzak .

Aflați în Reșița în practică, beneficiarii unui program de schimb de studenți între cele două universități, tinerii de peste Prut ne vor împărtășii din experiența lor acumulată aici în Banatul de Munte.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu oaspeții noștri.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău