Horoscop joi, 13 iulie

630

HOROSCOP Rac (22 iunie – 22 iulie)
Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

HOROSCOP Leu (23 iulie – 22 august)
Te complaci intr-o stare de lene si renuntare care nu te reprezinta, dar nu te afli in cea mai stimulativa companie. Cei din jurul tau par invinsi si te influenteaza si pe tine sa aluneci pe panta pesimismului alaturi de ei. Nu te lasa dominat de atitudinea lor negativista, pasiva, fatalista chiar, de parca toate ar merge oricum rau. Nu-i adevarat: tu ai alte resurse, alta atitudine de viata, alta energie interioara pe care trebuie sa le scoti la iveala. Ba poate ii vei trage si pe ei dupa tine, inapoi la lumina, ca atare ramai orb si surd la toate incercarile tovarasilor tai de a te tine captiv in tristete, suparare si abandon. Acestea nu sunt compatibile cu starea ta!

HOROSCOP Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Inchide sufletul, pentru cateva minute, cat timp trebuie sa privesti o situatie fragila cu maxima detasare si intelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate si calm, pe care sufletul tau sensibil nu le detine astazi, in schimb mintea ta e clara, organizata, detasata si intelege exact situatia. Decizia pe care o iei poate parea unora cam rigida si lipsita de sensibilitate, dar vei vedea, mai tarziu, ca era varianta optima pentru situatia in care te afli. A lasa doar inima sa dicteze nu e adecvat in acest momenţ pentru ca ea ar fi impresionabila, slaba, influentabila, partinitoare.

HOROSCOP Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discutie armonioasa si calma cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic si chibzuieste la varietatea de idei care apar prin asemenea divergente. Ba chiar e bine sa le amplifici, sa torni gaz pe foc la o eventuala discutie in contradictoriu, deoarece animozitatile te stimuleaza sa-ti pui si mai mult mintea si imaginatia la contributie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe niste inamici, ci ca pe niste surse de inspiratie ce te indeamna sa cauti idei si mai bune.

HOROSCOP Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena sa-ti recunosti inferioritatea in anumite planuri si sa ceri ghidare de la oameni cu mai multa experienta. Azi ai norocul de a intalni un astfel de om, mult mai inteligenţ mai documentaţ mai vechi in domeniul in care tu inca mai inveti, deci e o onoare pentru tine sa fii primit in preajma sa. Are multe sa-ti explice, iti ofera sfaturi si indrumari esentiale, incat vei pleca de langa el toba de carte, plin de idei si de solutii eficiente la ceea ce te preocupa. Nu refuza asadar lectii de la altii, chiar daca stii si tu destule, pentru ca, la urma urmei, omul cat traieste invata, iar ceea ce afli azi iti este de folos!

HOROSCOP Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

HOROSCOP Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Discuti cu cineva de la suflet la suflet si aceasta intalnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te tinea blocat intr-o stare de nesiguranta. Poate ai nevoie de o marturisire a unor emotii negative care s-au cuibarit in sufletul tau, iar aceste confidente te ajuta sa scapi de stres si de teama. Vei primi suficiente sfaturi si indrumari benefice pentru a depasi momentul de slabiciune. Daca sanatatea e cea care te preocupa acum cel mai mulţ impartaseste-ti experientele cu altii, pentru ca ai putea intalni oameni care au depasit cu brio situatii similare si le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

HOROSCOP Pești (19 februarie – 20 martie)
Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat sa-l critici, sa-l judeci, sa-i arunci in spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. Incearca sa te pui in locul lui pentru o clipa, sa vezi ce simti, pentru ca e posibil ca el sa nu fie vinovat de situatia in care se afla. Poate nu intelegi foarte bine prin ce trece, de aceea ar fi bine sa-i asculti mai atent punctul de vedere, ca sa descoperi cum a ajuns aici. Dupa ce vei afla ce i s-a intamplaţ vei putea sa-i oferi sfaturi foarte bune pentru a depasi impasul, deci rolul tau poate fi mult mai bun ca prieten care ii ridica moralul decat ca prieten care… ii face morala!

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Priveste cu atentie directia in care vaslesti! Nu ti se pare ca mergi impotriva curentului? De aceea ai impresia ca nimic nu evolueaza, deci ar fi bine sa nu te mai opui atata. E incapatanarea ta proverbiala cea care te ambitioneaza sa mergi mai departe chiar daca nu sunt intrunite conditiile unui succes deplin, dar vei descoperi singur, la un moment daţ ca ambitia nu e atitudinea cea mai potrivita aici. Sunt momente in care ar fi indicat sa te lasi dus de val in voia lui, ca sa vezi unde te duce. Daca te comporti ca apa care se scurge printre pietre, vei trece mult mai usor de bolovanii de pe parcurs. Fii curgator, flexibil, lasa-te dus de curent!

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)
Bucura-te de monotonia acestei zile! Chiar daca asteptai ceva mai deosebiţ astazi, macar e liniste si calm in jurul tau, starea perfecta pentru a te relaxa si pentru a te detasa de toata agitatia prin care ai trecut recent. Ai nevoie, din cand in cand, sa te rupi de toate, sa nu te mai gandesti la nimic decat la sufletul si corpul tau, deci dedica-ti aceasta zi, in banalitatea ei, odihnei tale. Spune nu la orice provocare ce vine catre tine. Inchide telefonul si calculatorul, nu raspunde la nicio propunere care ar cere de la tine chiar si cel mai mic eforţ pentru ca aceasta zi are rolul de reincarcare a bateriilor. De maine vei fi iar disponibil!

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Intri azi intr-un mediu care are o viziune cu totul diferita de cea in care ai crezut tu cu tarie si discutiile pe care le poti cu cei din jur iti deschid o alta perspectiva asupra viitorului. Nu te-ai gandit la asta, recunosti cu sinceritate, ca atare stai si asculti cu interes ce au ceilalti de spus. Nu sari sa critici opiniile celor din jur doar pentru ca nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai si intelege ce iti transmit altii. Mai devreme sau mai tarziu le vei da dreptate si te vei alatura opiniei lor, dar pana atunci astepti argumente, dovezi si explicatii logice care sa te convinga pe deplin. Capeti tot mai multa incredere!