[FOTO] În această seară invitatul emisiunii Boema, de la ora 22:10, este legendarul artist, Nicu Covaci

În această seară invitatul emisiunii Boema, de la ora 22:10, este  Nicu  Covaci  inițiatorul unui concept unic pe piaţa din România: Festivalul WolfBlues aflat la a doua ediţie, ce va avea loc în Poiana Lupului – Gărâna, în perioada 28 și 29 iulie.

Despre eveniment, prietenie, muzică și România  în această seară cu legendarul artist, Nicu Covaci.

Desfășurat sub titulatura Friendly Blues and roll festival, evenimentul își propune să păstreze și în acest an ideea unor întâlniri memorabile și va aduce din nou împreună pe scena din Gărâna artiști din muzica rock și blues. WolfBlues – Friendly Blues’n’roll festival va cuprinde 8 concerte în două seri consecutive.

Din line-up-ul festivalului fac parte atât muzicieni celebri ai scenei blues, cât și prieteni din zona muzicii rock care vin la Gărâna să cânte blues: Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, Iulian Vrăbete de la Holograf, Bujor Hariga de la Pro Musica, Nicu Covaci, liderul Phoenix, precum și Erlend Krauser, membru marcant al istoriei Phoenix.

Despre acest eveniment, prietenie, muzică și România  în această seară cu legendarul artist, Nicu Covaci.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles