Hotelul Cerna – ”deplorabil” pentru minister și ”foarte bine” pentru turiști

Complexul hotelier Cerna din staţiunea Băile Herculane din Caraş-Severin este inclus pe lista Ministerului Turismului cu hotelurile amendate şi care au rămas fără certificat de clasificare, pentru starea deplorabilă constatată în urma unui control efectuat în perioada 5-10 iulie 2017.

Contactat telefonic, Mihai Cionca – proprietarul hotelului, a declarat pentru Radio Reşiţa că nu ştie cum a ajuns Hotelul Cerna pe această listă a Ministerului Turismului. În ultimul an, clădirea hotelului a fost supusă unor ample lucrări de renovare, inclusiv reparaţia instalaţiilor sanitare şi schimbarea mobilierului din camerele de cazare.

Mă simt foarte bine, e un confort bun, o masă foarte bună, avem tot ce ne trebuie aici… Sunt la tratament şi tratamentul e foarte bun!”, ne-a declarat un turist din Tismana (jud. Gorj), cazat la acest hotel. “Mă simt foarte, foarte bine! Sunt la tratament pentru 16 zile şi sunt cazată la Hotelul Cerna. Repet, mă simt foarte bine!“, ne-a mărturisit o turistă venită din Arad.

Hotelul este deschiş în această perioadă aici fiind cazaţi turişti cu bilete de odihnă şi tratament subvenţionate de Ministerul Muncii, dar şi turişti veniţi pe cont propriu în staţiunea de pe Valea Cernei!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles