Vremea le joacă feste organizatorilor de la Wimbledon. Modificări în program

28

Vremea le joacă feste organizatorilor de la Wimbledon. În acest moment, la Londra plouă mărunt, iar meciurile din sferturile de finală ar putea fi decalate din cauza precipitaţiilor.

Simona Halep joacă astăzi unul dintre cele mai importante meciuri din carieră, o victorie în faţa favoritei publicului, Johanna Konta, având dublă însemnătate. Pe de-o parte constănţeanca şi-ar egala cea mai bună performanţă de la All England Club, calificându-se în semifinale, pe de alta ar fi sigură că de luni devine numărul unu mondial.

Iniţial, partida care ne interesează cel mai mult dintre toate sferturile era programată să se dispute în jurul orei 16:30, pe terenul central, însă ea a fost deja amânată. Pentru că Djokovic şi Mannarino nu au putut juca aseară, din cauza faptului că disputa Nadal – Muller s-a întins pe durata a aproape 5 ore (15-13 în decisiv pentru jucătorul din Luxemburg), organizatorii au decis ca această confruntare să deschidă „balul” pe terenul central. Astfel, Halep-Konta a devenit a treia partidă a zilei, urmând a începe cel mai probabil în jurul orei 18:30. Ea nu va fi amânată de ploaie, centralul având posibilitatea de a fi acoperit în astfel de cazuri; însă frigul ar putea să influenţeze disputa.

Deocamdată, organizatorii nu au luat o decizie pentru amânarea disputelor de pe celelalte terenuri, estimându-se că ploaia se va opri în scurt timp.

sursa foto:digisport.ro