Atleții de la CSU Reșița se remarcă la Campionatul Național de la Pitești

La sfârșitul acestei săptămâni, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești au avut loc întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret.

Un bun prilej pentru reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Reșița de a se remarca într-o competiție națională. După ce Maria Gabriela Ilie (născută în anul 1997), sportivă cu dublă legitimare, LPS Câmpulung Muscel-CSU Reșița, a urcat pe podium în proba de aruncarea ciocanului (cu un rezultat de 54,15 m), seara de vineri, 7 iulie, ne-a adus noi satisfacții.

La startul probei masculine de 3.000 m obstacole s-au aliniat doi atleți legitimați la CSU Reșița, Cătălin Atănăsoaei și Ionuț Betej. Spre bucuria noastră, ambii atleți au urcat pe podiumul de premiere: Cătălin Atănăsoaei a devenit campion național, trecând linia de sosire după 8 minute, 55 de secunde și 86 de sutimi, iar Ionuț Betej a intrat în posesia medaliei de bronz, cu timpul de 8:58.74. Între cei doi, medaliat cu argint, a fost Andrei Ștefana, de la CSM Craiova.

Cei doi medaliați de la CSU Reșița au fost înscriși și în proba de 5.000 m, însă doar unul a reușit să urce pe podium. Este vorba despre Cătălin Atănăsoaei care a cucerit medalia de argint.

Cele mai citite

Related Articles