Mamaia este capitala distracției pe litoralul românesc

Litoralul românesc abundă în opţiuni pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Tinerii în căutare de senzaţii tari au de ales între doi poli ai distracţiei: Mamaia şi Vama Veche.

Dacă Mamaia este destinaţia pentru tinerii dispuşi să plătească două – trei sute de euro pe noapte pentru cazare şi alte câteva sute de euro în cluburi, Vama Veche rămâne staţiunea celor care preferă odihna în corţ pe plajă şi focul de tabără.

Mamaia este capitala distracţiei pe litoral. Toată lumea vine pentru cluburi, pentru plaja care este curată şi foarte spaţioasă, beach bar-urile de pe plajă, spaţiile de cazare care sunt numeroase şi foarte bine pregătite. Sunt mai mult familii, cu o vârstă medie de 35-40 de ani”, a declarat Cristina Calispera, coordonator de marketing la un hotel de 4 stele din Mamaia.

La polul opus, Vama Veche vine cu propuneri de relaxare şi petrecere a timpului liber ceva mai diferite, care ţintesc în principiu publicul cu înclinaţii spre boem.

Noi, în Vama Veche, ne-am dus ca investitori în primă fază. Încercând să studiem locul şi caracteristicile oamenilor care vin acolo, dar şi plăcerea noastră. Nouă ca şi turiştilor ne place să ascultăm muzică bună. Invităm artişti să cânte la noi; am avut în anii 2000 concert de jazz – şi îndrăgind lucrurile acestea ne-a plăcut pur şi simplu să schimbăm tipicul, iar de exemplu în loc de numere camerelor să dăm nume de muzicieni”, a precizat Mihaela Rădulescu, patronul unui hotel din staţiune. RRA

De același autor

Related Articles