Horoscop sâmbătă, 8 iulie!

Horoscop Rac
Daca tie iti lipseste entuziasmul sau energia, atunci cauta persoanele potrivite care sa te inlocuiasca cel mai bine. Exista in preajma ta oameni mult mai optimisti decat tine, dornici de actiune, cu spirit de conducatori, care ar putea reusi sa te atraga si pe tine in diverse activitati fata de care tu nu arati nici un interes initial. Daca stiu sa-ti ofere stimulentele potrivite – o promisiune, o veste buna, o motivatie oricat de mica – iti vei recapata cheful de munca. Nu ai de ce te agata, deocamdata, dar cineva cu autoritate din preajma ta are solutia perfecta pentru a te stimula sa iei masuri.

Horoscop Leu
Uneori, constiinta iti spune sa te opresti, pentru ca e mult mai diplomatic sa taci si sa nu duci mai departe ce ai inceput daca stii ca cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar daca ar fi in beneficiul tau sa continui ce ai inceput, azi te gandesti mai mult la ceilalti. Daca cel putin o persoana are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori sa-l faci, ceva te trage de maneca la timp si astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va intelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te darui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi facut asa in locul tau, dar tu crezi in aceste principii si te supui lor, sacrificandu-te pe tine.

Horoscop Fecioară
Apar neintelegeri in familie, dar trebuie sa le tratezi cu toleranta si diplomatie, pentru a nu le lasa sa ajunga prea departe. Poti folosi umorul pentru a restabili armonia in casa, deoarece nu exista motive atat de grave pentru a tensiona atmosfera. Fiecare, in fond, cu toanele si capriciile sale, iar tu esti printre cei mai irascibili si nervosi, deci ori tu, ori ceilalti membri ai familiei, va trebui sa dezamorseze disputele cu o gluma sau ceva care sa abata gandurile tuturor de la sursa principala de tensiune. Exista solutii de aplanare pasnica a conflictului.

Horoscop Balanță
Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viata de cuplu si cea de familie sunt placute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Ca participi la o reuniune de familie in care devii centrul atentiei sau ca esti doar figurant in reusita cuiva drag, fiindu-i alaturi cu bucurie, se poate spune ca e o zi care iti ofera suficiente motive de relaxare si veselie. Parca faci pace cu tine insuti si cu ceilalti deopotriva si va oferiti unii altora exact acele resurse potrivite pentru o zi de week-end: calm, liniste, blandete, armonie, intelegere, afectiune.

Horoscop Scorpion
Ai un talent special de a taia entuziasmul altora cu o vorba severa sau o critica, dar consideri ca e mai bine sa fii corect cu ei decat sa le alimentezi fara rost visele imposibile. Tu le privesti ceva mai realist, poate si mai pesimist decat ceilalti si incerci sa-i aduci si pe ei cu picioarele pe pamant, dar uiti ca fiecare iti cunoaste bine fortele si stie in ce se baga. Nu le taia altora elanul, doar pentru ca tu nu vezi cu ochi buni planurile lor marete. Pune-te in pielea lor si vezi cum te-ai simti daca altii ti-ar spune nu cu duritate, asa cum faci tu azi.

Horoscop Săgetător
Proiectele tale de viitor au toate sansele sa se concretizeze daca reusesti sa-i implici si pe altii. Fie ca apelezi la cei din familie sau la colegii tai, incearca sa le susciti si lor interesul pentru ceea ce ai dori sa atingi, pentru ca sansele de succes sunt majore numai prin unirea mai multor forte in aceeasi directie. Optimismul lor iti este de folos, pentru ca tu nu stai tocmai bine la acest capitol, dar daca ei te imping de la spate, acest lucru te va stimula sa colaborati eficient pentru un rezultat comun ce va multumi pe toata lumea, dar al carui initiator ai fost chiar tu.

Horoscop Capricorn
Ai nevoie de cineva alaturi de tine care sa te asculte si sa-ti dea sfaturi, care sa inteleaga prin ce treci, fara sa te judece. Cauta acel confident de incredere, acel prieten intim pe care il poti lasa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o marturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tau, deoarece te elibereaza de un stres, de o frica, de o emotie pe care nu o poti gestiona de unul singur. Cu cineva drag alaturi, treci mai usor peste un moment sensibil, iar din modul sau detasat de a te asculta apar solutii lucide, fara implicatii sentimentale.

Horoscop Vărsător
Din dispute se pot naste azi solutii excelente, ca atare nu incerca sa pui pumnul in gura celor care nu sunt de acord cu tine. Chiar daca fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, pana la urma veti gasi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o solutie din care fiecare are ceva de invatat sau de castigat. Exprima-ti opinia, chiar daca nimeni nu e de partea ta, tot asa cum nici tu nu spune nu din start unei pareri in care nu crezi. Vei vedea ca toate se leaga la un moment dat!

Horoscop Pești
Nimeresti intr-un loc in care te intelegi cu oricine, de parca ai avea alaturi oameni care te indragesc asa cum esti, care tin cu tine neconditionat, care te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun! In asemenea companie, toate ar trebui sa-ti iasa excelent, pentru ca esti incurajat sa te misti in voie, fara sa-ti controlezi permanent ideile, vorbele, gesturile. Ei te cunoscu si nu-ti vor critica atitudinea, orice ai spune sau ai face, ci in asemenea mediu pozitiv, ai curajul de a gandi liber, de a exprima ce doresti, de a crea si a comunica fara nici un fel de cenzura.

Horoscop Berbec
Spune da schimbarilor, oricat de drastice, ba chiar riscante par! Tu esti un curajos din fire, nu te sperii atat de usor cand vezi ca se darama sub ochii tai tot edificiul, deci e chiar indicat sa razi totul si s-o iei de la capat. Esti in fata unei mari provocari, asa e, dar tie iti place. O accepti cu incredere ca va aduce apoi ceva mult mai bun. Esti constient ca uneori, ca sa creezi o lume mai buna trebuie mai intai s-o darami pe cea veche, si intr-un astfel de moment decisiv esti si tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepti cu bratele deschise, asumandu-ti toate riscurile.

Horoscop Taur
Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

Horoscop Gemeni
E o zi vesela, in care merita sa te dedici si lucrurilor frumoase si amuzante. Adu-ti aminte sa mai fii copil, din cand in cand, iar atmosfera care se resimte in preajma ta, te imbie la un comportament lipsit de griji. Probabil te bucuri de compania unor persoane tinere si optimiste care te vor atrage in joaca loc, incat vei uita, macar pentru o zi, de orice grija. Profita din plin de haz, de umor, de muzica, de divertisment, pentru ca ai suficiente motive sa te simti bine, eliberat de orice preocupare de… om mare.

 

De același autor

Related Articles