Admitere la UVT: centru de înscriere și admitere județean, la Reșița

211

Absolvenții de liceu din Caraș Severin au la dispoziție din acest an în Reșița, un centru de înscriere și admitere al Universității de Vest din Timișoara.

Centrul va funcționa la Colegiul Național “Traian Lalescu”, bd. A.I. Cuza, nr 7, în perioada 11-14 iulie 2017.

2067 locuri bugetate și alte 4000 în regim cu taxă sunt scoase la concurs în acest an, la Universitatea de Vest din Timișoara.

Oferta Universității pentru absolvenții de liceu constă în 76 de specializări de licență, în 11 facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2017 vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe perioada admiterii la ciclul licență.

Pentru detalii despre centrele județene și despre procesul de admitere, cei interesați își pot trimite întrebările pe adresa de email admitere@e-uvt.ro sau pe acest grup de Facebook: https://goo.gl/tGWjE3 .

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc în perioada 10 – 28 iulie.

 

Valentina Adam