[FOTO] În această seară ne întâlnim pe calea undelor cu un reşiţean implicat, Andrei Szabo, într-un dialog pe calea undelor despre civism, implicare, patrimoniul cultural, industrial si natural al Reşiţei

 

Radio România Reșița este radioul oamenilor și promovează valoarea. Din această credință, din respect pentru fiecare dintre ascultătorii noștri, în fiecare emisiune promovăm oameni care contribuie, indiferent de vârstă, la renumele Banatului de Munte şi al României.

Manifestările dedicate Zilelor Reşiţei s-au încheiat

Au trecut 246 de ani de la aprinderea furnalelor, o istorie scrisă de generaţii întregi. Mai doresc astăzi reşiţenii să se implice, dau dovadă de civism, de patriotism local ?

În această seară ne întâlnim pe calea undelor cu reşiţean implicat,  Andrei Szabo,președintele Asociației Euroland Banat  într-un dialog pe calea undelor despre civism, implicare, patrimoniul cultural, industrial si natural al Reşiţei.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți răspunde la această întrebare, în această seară de la ora 22.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles