[FOTO] În această seară, la emisiunea „Singuri,dar împreună”, avem bucuria de a avea invitaţi pe preşedintele ATOR, Anita Radics însoţită de Alexandru Vuc

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte (ATOR BM) au organizat sâmbătă 24 iunie,  festivalul folcloric ce poartă numele „De prin zestrea Banatului” dedicat promovării tradițiilor, muzicii, dansului și portului popular din Banatul de Munte.

Tinerii noştri invitaţi ne vor ajuta să încheiem această zi de sărbătoare într-o atmosferă frumoasă şi senină.

Astfel, prin implicarea și participarea grupurilor de tineri din mai multe zone ale Caraș-Severinului: Reșița, Bocșa, Oravița, Valea Timișului, Valea Almăjului și Moldova Nouă- în cadrul acestui festival,  pentru o zi, într-un singur loc, la Sala „Lira” a Liceului de Artă „Sabin Păuța” din Reșița, frumuseţea costumului bănăţean şi a graiului popular au inobilat atmosfera.

În această seară, la emisiunea „Singuri,dar împreună”, avem bucuria de a avea invitaţi pe preşedintele ATOR, Anita Radics și  Alexandru Vuc, însoțiți de părintele Mihai Ciucur.Tinerii noştri invitaţi ne vor ajuta să încheiem această zi de sărbătoare într-o atmosferă frumoasă şi senină.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitaţii noştri în această seară de la ora 22.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles