Treceri de pietoni… invizibile, în stațiunea de pe Valea Cernei!

65

O problemă pe care o întâmpină conducătorii auto din Băile Herculane o reprezintă recerile de pietoni nesemnalizate prin indicatoare rutiere, existând riscul producerii unor evenimente nedorite!

“Atât noi, cât şi Poliţia oraşului Băile Herculane am primit numeroase sesizări privind inexistenţa acestor semnalizări! După finalizarea lucrărilor la infrastructura rutieră, se va implementa şi proiectul de semnalizare în ceea ce înseamnă trecerile pietonale, pentru a fi vizibile atât de pietoni, cât şi de conducătorii auto!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Pe raza staţiunii de pe Valea Cernei sunt şi numeroase semne de circulaţie deteriorate sau altele care au fost distruse imediat după montarea lor! “Se va face o comisie din cadrul Primăriei, împreună cu un reprezentant al Poliţiei care va inventaria semnele de circulaţie care nu mai sunt în stare foarte bună şi se va lua măsura înlocuirii acestora cu altele noi!”, ne-a precizat edilul-şef al urbei de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU