[FOTO] În această seară pe frecvențele Radio România Reșița vă propunem o întâlnire cu mediul academic zonal

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară pe frecvențele Radio România Reșița vă propun o întâlnire cu mediul academic zonal, profesori și studenți care vor face pledoarie pentru înscrierea tinerilor absolvenți la Universitatea “Eftimie Murgu“ din Reșița.

Prorectorul Cristian Paul Chioncel, însoțit de  Vasile Cojocaru, lector- doctor inginer și un student bursier, Andrekan Bogdan sunt în această seară invitații  emisiunii “Între noi. Rămâne între noi”.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în dialog cu invitații noștri.

Rămâneţi cu  Radio România Reșița pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles