[FOTO] O întâlnire de suflet, sâmbătă 24 iunie, de la ora 15:15, cu regizorul și profesorul universitar Ion Mircioagă, la emisiunea „Despre Ele”

140

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Aniversat pe 22 iunie, Ion Mircioagă, invitatul nostru este un deschizător de drumuri pentru tinerii care iubesc teatrul, un prieten şi un artist devotat publicului său.

Cunoscut spectatorilor reşiţeni, colaborator al teatrului reşiţean, Ion Mircioagă este alături de ascultătorii Radio România Reşiţa sâmbătă după masă, cu mărturisiri despre viaţa sa, despre profesie şi despre familie, dar şi despre studenţii săi.

 Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă bucura de omul, dascălul şi artistul Ion Mircioagă.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău