Italia: Româncă de 40 de ani moartă și fiica ei de 4 ani rănită grav

Un accident teribil a avut loc miercuri seara, 21 iunie, între localitățile Rivalta sul Mincio și Grazie (provincia Mantova), accident în care a fost implicată o familie de români, a relatat publicația Gazzetta di Mantova.

Conform susrselor citate de jurnaliștii italieni familia de români se afla într-un autoturism Fiat Punto, care s-a ciocnit cu un Audi Q5 și cu o mașină marca Lancia Y.

În urma impactului extrem de violent mașina în care se aflau românii a fost practic distrusă, Angela Csilag, în vârstă de 40 de ani, decedând pe loc. Din păcate și fetița ei de 4 ani a fost grav rănită, aceasta fiind transportată cu un elicoper medical de urgență la un spital din Parma.

Soțul femeii și băiatul lor de 10 ani au fost și ei răniți dar viața lor nu se află în pericol conform sursei citate. Cei doi români sunt rezidenți de peste 10 ani în Italia, în localitatea Castellucchio.

Conform relatărilor martorilor mașina în care se aflau cei doi români, împreună cu cei copii, a fost zdrobită după ce a fost lovită din spate de autoturismul Audi și apoi din partea opusă de Lancia Y.

 

De același autor

Related Articles