A zburat peste sensul giratoriu

1789

Sensul giratoriu care face legătura între DN 6 şi centura de ocolire a municipiului Caransebeş a fost scena unui grav accident rutier. Evenimentul a avut loc aseară, aproape de miezul nopţii, iar protagonist a fost un cetăţean norvegian, dominiliat în Germania. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a circulat cu viteză din direcţia Orşova spre Lugoj şi a ratat sensul giratoriu. Practic, a zburat peste amenajarea rutieră şi a lovit un tir înmatriculat în Ungaria, angajat regulamentar în sensul giratoriu. Autoturismul Alfa Romeo a fost serios avariat, iar soţia şoferului a fost grav rănită. Femeia, în vârstă de 28 de ani a fost transportată la o unitate medicală din Timişoara, fiind suspectată că are fractură la coloana cervicală. În autoturism se afla şi un minor de 7 ani, dar care a scăpat cu răni uşoare.

La locul accidentului au intervenit echipaje ale poliţiei rutiere, mai multe ambulanţe, dar şi echipajul de descarcerare de la Detaşamentul de pompieri din Caransebeş.

În sensul giratoriu din apropiere de Jupa, dar și în cel de la Buchin se întâmplă frecvent accidente rutiere, majoritatea din cauza vitezei. Dovadă sunt urmele lăsate de maşini în amenajările rutiere.

Citeşte şi: Parcare ingenioasă în Caraş-Severin

Foto: arhivă

(Sebastian Dragomir)