DNA a descins la o morgă din vestul țării și la un important club de fotbal

578

Procurorii DNA au descins  la Serviciul de Medicină Legală Arad. În vizorul anchetatorilor se află un chimist care lucrează în cadrul Medicinei Legale, dar și doi avocați, toți trei fiind suspectați de trafic de influență și abuz în serviciu. Se pare că avocații apelau la chimistul angajat la Medicina Legală pentru ca acesta din urmă să falsifice valori ale alcoolemiei înregistrate la șoferi depistați în trafic,potrivit Aradon.


Procurorii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) de pe lângă Parchetul Tribunalului Arad au descins, miercuri și la sediul clubului UTA Bătrâna Doamnă, arădenii fiind bănuiţi că i-au motivat pe cei de la Foresta Suceava înaintea meciului Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Procurorii anticorupţie au sigilat birourile clubului arădean care, de curând, a ratat promovarea în Liga 1 după ce a pierdut barajul cu ACS Poli Timişoara (2-5 la general) şi au început să caute documente. La întrebările procurorilor au răspuns Codru Grădinariu şi Florian Voinea, directorul general, respectiv preşedintele din acte ai clubului UTA Bătrâna Doamnă.

Sursele Liga2.ro spun că ar fi vorba despre o plângere făcută de oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe la adresa omologilor de la UTA, după ce aceştia din urmă i-ar fi contactat pe conducătorii echipei Foresta Suceava pentru a-i motiva înaintea partidei de pe teren propriu cu formaţia covăsneană.

Cei de la UTA i-ar fi contactat pe cei de la Foresta Suceava atunci când au făcut deplasarea la Mogoşoaia, pentru meciul cu CS Afumaţi, şi în care FRF a ajutat cu cazarea Forestei la baza sportivă de lângă Bucureşti. În etapa următoare, pe 20 mai, Foresta a jucat cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi a pierdut destul de greu, în ciuda scorului înregistrat în final (2-4).

Sepsi Sf. Gheorghe şi UTA Bătrâna Doamnă s-au luptat până în penultima etapă a sezonului din Liga 2 pentru poziţia secundă din clasament, care asigura promovarea directă în primul eşalon.

sursa foto:cotidianul.ro