Parlamentar italian despre doi români care urinează pe stradă: “Afară în șuturi”

Un parlamentar italian a reacționat extrem de dur zilele trecute la adresa a doi români despre care susține că urinează pe stradă, în public, în localitatea Codroipo- provincia Udine. Mai mult Sandra Savino, parlamentar în Italia din partea partidului Forza Italia spune că românii agresează trecătorii care le atrag atenția.

Citată de publicația Udine Today, Sandra Savino a declarat următoarele:

„Sunt oameni care consideră că pot veni în țara noastră și să facă tot ceea ce vor. Cum ar fi cei doi români care, joi seară la Codroipo, după ce au urinat în stradă, în văzul tuturor, au atacat unele persoane de la localul din vecinătate care și-au permis să le atragă atenția și să le transmită că nu e frumos ceea ce fac. Ce s-a întâmplat în final? Șase persoane au ajuns la spital agresate!”  – a susținut Savino.

Politicianul italian continuă cu un mesaj extrem de dur la adresa celor doi români: „Acasă, în șuturi”. Acești români trebuie să înțeleagă că sunt în Italia și nu în România și că aici nu permitem astfel de gesturi. “Cine se comportă în acest mod, vine trimis înapoi acasă în șuturi!” – a tunat Savino

„Îmi exprim solidaritatea pentru victimele  implicate în acest conflict și pun la dispoziția celor agresați orice fel de sprijin pe care rolul meu instituțional l-ar putea oferi”, a concluzionat  parlamentarul.

1 COMENTARIU

  1. Questa signora parlamentare perché nn va a Milano Centrale per vedere tutti quelli neri che fanno la pipi sui muri della stazione? ????? X 2 bastardi maleducati buta il nome dei tutti i rumeni nel fango? Perché nn sente tutti quei musulmani che vogliono la loro lege nelle scuole? Sono una donna di Romania che rispetta le regole, le persone, la religione di chiunque, però il nostro nome nn si deve sporcare x alcuni cretini.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles