În Franţa, un incident probabil terorist s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe Bulevardul Champs-Élysées din Paris în apropiere de Palatul prezidenţial. Trimisul special RRA, Daniela Coman relatează că un individ a intrat deliberat cu maşina într-un furgon al Jandarmeriei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne a anunţat că atacatorul a fost neutralizat de forţele de ordine şi că a murit. Poliţia a informat că nu există alte persoane rănite în afară de agresor.

Maşina a explodat, a luat foc apoi, dar incendiul a fost controlat de către pompieri. În maşină a fost găsită o butelie de gaz, un pistol automat Kalaşnikov şi exploziv. Bulevardul Champs-Élysées şi mai ales străzile din zona unde a avut loc incidentul, în apropiere de Palatul prezidenţial, au fost blocate.

A fost interzis accesul atât pentru maşini, cât şi pentru pietoni. Forţele de ordine au început cercetările; maşina a fost supusă unei operaţiuni de deminare, de teamă să nu mai existe şi alte dispozitive explozive în interior.  RRA