Părinții plătesc greșelile copiiilor care și-au testat ”talentul” pe zidurile Reșiței

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie şi Control al Direcţiei Poliţia Locală a municipiului Reşiţa, în jurul orei 11, au surprins un număr de trei tinere în Centrul Civic din municipiul Reşiţa, la pasajul subteran de pe str. I.L. Caragiale, două dintre acestea desenând pe pereţii pasajului cu un spray de culoare neagră, încălcând astfel prevederile legale care interzic aceste fapte.

După identificarea celor două tinere, C. Ana-Maria şi V. Cristina, ambele cu vârsta de 12 ani, cu domiciliul în Reşiţa, poliţiştii locali s-au deplasat la domiciliul minorelor pentru a informa părinţii despre fapta săvârşită de fiicele lor. Aceştia au fost invitaţi la sediul instituţiei, unde li s-a adus la cunoştinţă prevederile legale ce au fost încălcate, fiind dispusă totodată măsura de aducere la forma iniţială a pereţilor respectivi.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali, s-a constatat faptul că numiţii V. Gheorghe şi C. Ilie au procedat la refacerea pereţii pasajului.

Cele mai citite

Related Articles