Simona Halep este cea mai bună jucătoare a lunii mai

51

Performanță incredibilă realizată de Simona Halep 87% dintre votanți într-un sondaj WTA au desemnat-o jucătoarea lunii mai!

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost desemnată, vineri, jucătoarea lunii mai, de fanii care au votat pe site-ul WTA.

Halep a primit 87 la sută din voturi, depăşindu-le pe Jelena Ostapenko (Letonia), 9 la sută, şi pe Elina Svitolina (Ucraina), 4 la sută.

În mai, Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid şi a fost finalistă la Roma şi la Roland Garros. Svitolina a câştigat turneul de la Roma, iar Ostapenko s-a impus la French Open. La Roland Garros, românca a eliminat-o, în sferturi, pe Svitolina.

În primele luni ale anului au câştigat acest sondaj Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie) şi Laura Siegemund (aprilie).

“Am arătat că este un nou Simo, că nu mai renunț, chiar dacă pierd un set secund apropiat. Mă face mândră că am reușit să schimb acest lucru într-un timp atât de scurt”, a declarat Halep pentru WTA.

sursa foto:digisport.ro