Doi români de 25 de ani condamnați la ani grei de închisoare în Italia

Ieri tribunalul din Roma a emis verdictul final pentru doi români, ambii de 25 de ani care au răpit și au violat în mod repetat o tânără de aceeași vârstă cu ei, la Ostia în anul 2015, au relatat astăzi publicațiile Leggo și Il Messaggero.

Jurnaliștii italieni au relatat că pedeapsa la câte 20 de ani de închisoare pentru Nicolae Docheru și Marian Tănasie este o pedeapsă exemplară dată de judecătorul italian, acesta dându-le românilor câte cinci ani în plus față de pedeapsa cerută de procurori.

Tânăra, de origine poloneză și de aceeași vârstă cu agresorii a fost răpită de pe o plajă din Ostia și abuzată în mod repetat, timp de 24 de ore de cei doi români. În timp ce Nicolae Docheru și-a recunoscut vinovăția Marian Tănasie a susținut că, în ciuda faptului că era beat, tânăra ar fi fost de acord cu raporturile sexuale.

Tânăra a povestit anchetatorilor chinul prin care a trecut

Tânăra, care a fost salvată de doi chelneri din mâinile românilor, a declarat imediat după ce a fost eliberată că cei doi au abuzat de ea de de cel puțin 16 ori și au amenințat-o în mod repetat pentru a o împiedica să fugă. Pentru a îi demonstra că sunt în stare de orice cei doi și-au și pus în aplicare amenințările.

Ieri, în sala de tribunal, lui Marian Tănasie i s-a făcut rău când a auzit verdictul judecătorilor și a izbucnit în plâns. Din păcate prea târziu și prea puțin pentru un om care își merită pe deplin pedeapsa.

3 COMENTARII

  1. Oricum se va reduce pena nu vor face in deplin ani care ii spun ,vor iesi dupa 7ani cu oblig de semnatura sau munca
    Va chiar vor fi indrumati de altii sa recurga la avocati care le vor taia din pedepse vazand ca sunt anumite legi noi
    Nu e atat de grea puscaria aici,ceia ce vb e banul restul e doar fum…

  2. Bravo italienilor,asa merita !Daca erau i Romania ii scapau spagarii si victima era vinovata ca exista.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles