La Cornereva se va circula din acest an pe…drumuri europene

Infrastructura rutieră este esenţială pentru locuitorii cătunelor izolate ale comunei Cornereva, motiv pentru care administraţia publică a comunei din Munţii Cernei va începe în perioada imediat următoare lucrările de modernizare a unor drumuri comunale, pentru care a obţinut
finanţarea proiectului. După finalizarea procedurilor privind licitaţia pentru atribuirea lucrărilor, va fi începută asfaltarea acestor drumuri.

Sunt mai multe drumuri comunale şi mă refer la cele spre Cozia, Hora Mare, Boja, Sub Plai, Zănogi, Bogâltin şi Tachia. Vă daţi ce înseamnă pentru locuitorii noştri să aibe câte un drum asfaltaţ pentru că până acum am stat foarte rău cu drumurile! Am mai realizat o investiţie
pentru drumul comunal Dolina – Topla, pe care l-am finalizat, iar acum sunt alte drumuri care au un impact foarte mare asupra populaţiei din zonele respective!“, ne-a declarat Nicolae Novăcescu – primarul comunei Cornereva.

Valoarea investiţiei se ridică la aproape 1 milion de EURO, finanţarea fiind realizată exclusiv din fonduri europene.

Suntem singura comună din zona de munte care am reuşit să obţinem aceste fonduri europene!“, ne mărturiseşte edilul-şef al comunei din Munţii Cernei.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles