Record personal pentru Lili Dragomir la Cupa Europei. Speranțe mari pentru Campionatul Mondial

267

Atleta Liliana Dragomir de la CSM Reșița a obținut un record personal la Cupa Europei de la Minsk. La întrecerile din Belarus, desfășurate pe distanța de 10000 de metri, echipa României s-a clasat pe locul 6.

Din echipa României a făcut parte și atleta din Caraș-Severin, Liliana Dragomir, care a făcut și record personal – 34 de minute și 54 de secunde. Echipa României a fost alcătuită din sportivele: Roxana Bîrcă, Paula Todoran, Andreea Pîșcu și Mădălina Florea, toate au alergat sub 35 de minute.

” Fetele au alergat foarte,foarte bine. S-au clasat pe locul 6, depășind Spania și Italia. Italia a avut 2 sau 3 abandonuri. Sunt bucuros, iar întrecerile de la Minsk mă determină să fiu optimist în ceea ce privește participarea la Campionatul Mondial de la Londra. Concursul din Belarus a fost o etapă intermediară în vederea participării la Mondialele din acest an. Liliana Dragomir și Paula Todoran vor lua parte la Londra în proba de maraton. Sunt foarte mulțumit de performanța Lilianei”, a concluzionat antrenorul emerit federal, Cristian Dragomir.

Pentru sportivii de la CSS Caransebeș urmează participări la Campionatul Național de Copii, urmat de cel rezervat juniorilor II.

sursa foto:Liliana Dragomir

Cristina Corocan