Radio România Reșița este radioul oamenilor și promovează valoarea. Din această credință, din respect pentru fiecare dintre ascultătorii noștri, în fiecare emisiune promovăm oameni care contribuie, indiferent de vârstă, la renumele Banatului de Munte şi al României.

Deși locuiește în Germania, Toni este reșițean oriunde se află.

Oameni care, indiferent unde se află rămân cu sufletul în locurile natale, încercând să se implice în comunitate, să promoveze orașul în care s-au născut prin tot ceea ce depinde de talentul și dăruirea lor. Un astfel de om este și Toni Dijmărescu, un prieten al radioului reșițean și muzician devotat harului său. Deși locuiește în Germania, Toni este reșițean oriunde se află. În această seară ne vom bucura de prezența lui, de la ora 22 la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi”.Printre numeroasele proiecte muzicale ale sale se numără și RESITA ROCKS”.

Rămâneți pe frecvențele frecvenţele 105.6 FM și pentru ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru  a afla toate amănuntele, dar  și pentru a-l susține

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, vă invit să intrați în direct cu distinsul nostru invitat.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău