Foto: Au apărut primele imagini cu polițistul italian și românca pe care a ajutat-o să nască pe stradă

După cum relatam ieri un gest superb al unui polițist italian care a sărit în ajutorul unei românce de 41 de ani și a ajutat-o să nască în plină stradă a emoționat opinia publică din Italia. Conform publicației  Il Tempo totul s-a petrecut pe Via Laurentina la Roma, acolo unde un polițist care se afla într-o mașină a unui prieten, în timpul său liber, a observat că mașina din fața lor s-a oprit brusc.

Carabinierul a crezut că șoferul din mașina care s-a oprit atât de brusc suferă de o boală și a coborât pentru a îl ajuta. Dar în mașină se afla o româncă de 41 de ani, însărcinată, care fusese cuprinsă de chinurile facerii.

Polițistul a moșit-o pe româncă direct pe trotuar 

Fără să se intimideze, omul legii din Italia i-a oferit primul ajutor româncei și a sunat la numărul de urgență 118 pentru a cere intervenția unui echipaj specializat. Dar copilul româncei nu a vrut să aștepte apariția ambulanței pentru a se naște așa că polițistul a moșit-o pe trotuar pe româncă. Acesta a fost îndrumat prin telefon, pas cu pas, de un medic specialist și s-a descurcat foarte bine până la urmă.

Ambulanța care a sosit la fața locului au preluat mama și bebelușul nou născut și i-au transportat la spitalul Sfântul Eugene, medicii confirmând că atât mama, cât și nou născutul sunt în stare bună de sănătate.

Presa italiană a publicat primele imaginii cu românca, bebelușul său și carabinierul care i-a ajutat. Vezi mai jos imaginile

De același autor

Related Articles