Radio Reșița a sărbătorit 1 Iunie alături de copiii din Parcul Tricolorului

314

Radio Reşiţa împreună cu Primăria municipiului, Consiliul Local şi Crucea Roşie, filiala Caraş-Severin, au organizat un eveniment în Parcul Tricolorului cu ocazia Zilei Copilului.

Zeci de copii au participat la această acţiune. Micuţii au venit alături de părinţi şi au aşteptat cuminţi începerea spectacolului. Deschiderea a avut loc cu un concert susţinut de către trupa Red Flame. Mai apoi, tinerii de la Teatrul de Vest din Reşiţa le-au prezentat piesele de teatru Aventurile lui Mickey Mouse şi Frumoasa şi Bestia. După aventurile lui Mickey, copiii au avut şansa să danseze alături de cei de la Magnum Team. Au urmat jocuri interactive alături de membrii echipei Radio Reşiţa.

Și nu s-ar fi putut o zi dedicată lor, fără cadouri. Voluntarii de la Crucea Roșie au împărțit jucării tuturor copiilor.

Din păcate o ploaie torențială de vară i-a făcut pe spectatori să se adăpostească în locurile care le-au fost la îndemână, iar partea tehnică a cam fost udată.

 

Însă nici măcar ploaia nu a reușit să le strice bucuria copiilor care au rămas în compania echipei Radio Reșița și a iubitelor personaje din filmul de animație Frozen, care au asigurat în continuare distracția copiilor și a părinților.

Claudiu Pamfil