Radio România Reșița este radioul oamenilor și promovează valoarea. Din această credință, din respect pentru fiecare dintre ascultătorii noștri, în fiecare emisiune promovăm oameni care contribuie, indiferent de vârstă, la renumele Banatului de Munte şi al României.

Festivalul de Teatru pentru Copii „Viaţa Sfinţilor”

Așadar, prima seară de iunie o petrecem pe undele Radio România Reşiţa cu gândul la cei sărbătoriţi astăzi, copiii.

Ce facem pentru ei? Ce modele le oferim ? Ce viitor le pregătim ?

Întrebări,  la care vom răspunde împreună cu invitatul nostru, profesorul Petrişor Rada din Caransebeş care, împreună cu Centrul de Voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebesului, casa de Cultură „George Suru”, Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar organizează prima ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii „Viaţa Sfinţilor”,vineri 2 iunie.Proiectul se adresează copiilor din satele din jurul Caransebeșului.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62,începând cu ora 22, vă invit să vă exprimaţi părerile alături  de distinsul nostru invitat.

Rămâneți pe frecvențele frecvenţele 105.6 FM și pentru ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a-i cunoaște povestea de viață, dar  și pentru a-l susține.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău