Aplauze pentru participanţii la “Gândeşte cu voce tare”

În această dimineață s-a desfăşurat prima ediţie a concursului de tinere talente intitulat “Gândeşte cu voce tare”, dedicat elevilor de gimnaziu din municipiul Reşiţa.

Au fost prezentate 10 momente care au cuprins dans, muzică şi chiar numere de kendama. Juriul, condus de viceprimarul Adrian Dacica, a avut o misiune dificilă, deoarece copiii s-au prezentat foarte bine. Unii dintre ei au mărturisit că au avut emoții, alții că au pășit pentru prima oară pe o scenă sau au prezentat numărul în premieră.

Concursul “Gândeşte cu voce” tare a fost organizat de primăria Reşiţa împreună cu Centrele de tineret Mansarda şi de Voluntari din municipiu. Deşi concursul a fost bine organizat, cu momente de animaţie între numere, reprezentantul administraţiei locale, Mădălina Rădoi a declarat că n-au avut decât două săptămâni la dispoziţie pentru a-l organiza, dar că ediţiile viitoare vor fi şi mai bune. Există chiar intenţia să se extindă şi la clasele de liceu, deoarece această ediţie a fost doar pentru ciclul gimnazial.

Câştigătorii acestei prime ediţii a concursului au fost:

-Seline Berger de la Şcoala nr. 9 – locul întâi,

-perechea Gabriela Tuţă de la Colegiul Diaconovici-Tietz- locul doi

-perecheaTimeea Pop tot de la Diaconovici-Tietz şi Vlad Iordăchescu de la Colegiul Traian Lalescu. (Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles