1 Iunie special la Radio Reșița!

81

De 1 Iunie, Radio Reșița pregătește o zi specială dedicată nu doar copiilor, ci întregii familii.

Ziua Internațională a Copilului va încheia campania “Jucăria ta găsește o casă nouă! Învață să dăruiești!” prin care timp de o lună, copiii au fost invitați să doneze jucării pentru grădinițele din mediul rural. În semn de mulțumire, de ziua lor, Radio Reșița și Crucea Roșie îi așteaptă în parcul Tricolorului din Reșița și în centrul civic din Oțelu Rosu, cu jucării si multă distracție.

Dimineața începe cu un invitat special la matinal – Alexandra, cea mai mică realizatoare de emisiuni pentru copii de la Radio Reșița. Vom afla cum s-a născut pasiunea ei pentru radio și cum ar arăta pentru ea o zi a copilului, perfectă.

O echipă Radio România Reșița va fi prezentă începând cu ora 11.00, în orașul Otelu Roșu, pentru a sărbători această zi specială în mijlocul celor mai mici ascultători. Cu ajutorul Crucii Rosii Caras Severin, vor împărți jucării tuturor copiilor și vor asigura distracția, timp de 2 ore.

De la ora 16.00, jurnaliștii Radio Reșița așteaptă reșițenii în Parcul Tricolorului din municipiu. Concerte susținute de o trupă locală de copii, pantomimă, piese de teatru, dans sportiv, clovnul vesel, jucării pentru toți copiii și bineînțeles jocurile copilăriei, în care vor fi angrenați și părinții.

On-air vom asigura transmisiuni live din Otelu Roșu și Reșița, materiale cu cele mai bune locuri de vizitat în care poți merge cu familia, voxuri cu dorințele copiilor de 1 Iunie, cum este privită ziua de 1 iunie de copiii de la oraș, dar și de cei de la sate. Ce planuri au părinții pentru această zi specială.

 Și n-ar fi specială această zi, fără un concurs pentru familie. Ascultătorii sunt provocați să ne trimită fotografii cu familia lor în ipostaze haioase,premiul constând într-un weekend pentru  toți în stațiunea Băile Herculane.