Blestemul unei românce. Și-a pierdut fiica, soțul, nepotul și apoi noul iubit

Dramă incredibilă a unei familii din județul Timiș, localitatea Cenad,  familie care a fost lovită în ultimul al de tragedie după tragedie.

O femeie și-a pierdut marți seară iubitul de 21 de ani care a fost descoperit înecat în apele Mureșului. După câteva ore de căutări, pompierii și voluntarii Salvo din Sannicolau Mare, ajutați și de scafandri de la Timișoara au găsit trupul tânărului și i-au dat groaznica veste iubitei acesteia, a relatat Opinia Timișoarei.

Dar când au aflat întreaga poveste tragică a femeii salvatorii au rămas înmărmuriți. La sfârșitul verii trecute femeia și-a pierdut o fiică și nepotul tot înecați în apele învolburate ale Mureșului. La scurt timp după această tragedie soțul femeii a murit în urma unui infarct lăsând-o pe aceasta să-și crească singură fiica pe care o mai avea.

Femeia a încercat să-și refacă viața și și-a găsit liniștea lângă tânărul de 21 de ani care a sfârșit și el tot înecat marți seară în apele Mureșului.

Copleșită de durere, femeia a povestit polițiștilor că bărbatul mersese până acasă să-și ia buletinul de care avea nevoie pentru completarea unor documente. Crede că, din pricina caldurii, pe drum, cel mai probabil, s-a oprit să se racoreasca și asa s-a intamplat tragedia.

Împreună cu singura fiica care i-a rămas, femeia se pregătește acum de a 4 înmormântare a unei persoane dragi, în mai puțin de un an de zile.

De același autor

Related Articles