Pregătiri pe litoral pentru minivacanţa de Rusalii

Pe litoral, primul test major al condiţiilor de cazare din acest sezon va fi dat peste o săptămână, în minivacanţa de Rusalii.
 
Însă până atunci, agenţii de turism din toată ţara au venit în staţiunile din sud pentru a vedea dacă hotelurile sunt pregătite să-i primească pe turiştii.
Hotelierii sunt pe ultima sută cu pregătirile.
 
Sunt hoteluri care şi-au gradul de confort de la 3 la 4 stele, au construit piscine, au renovaţ modernizat unităţile, lucru care se întâmplă de altfel în toate staţiunile din sudul litoralului, şi preţurile în toate aceste unităţi sunt pentru toate buzunarele. Sunt hoteluri care se adresează mai ales familiilor cu copii, de exemplu, şi pentru aceştia există nenumărate facilităţi – lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

  În fiecare dintre staţiuni din zona Mangalia există şi posibilităţi de entertainment.

Sunt parcuri de distracţii, sunt săli de spectacole în aer liber, sunt locuri de joacă pentru copii special amenajate şi sunt programate foarte multe evenimente pentru acest sezon.

Există însă şi un minus în această zonă: plajele încep să dispară.
Marea a înaintat periculos, s-a dus către hoteluri şi este nevoie urgentă de intervenţia Apelor Române pentru a stopa eroziunea şi a lărgi plajele. RRA

Cele mai citite

Related Articles