Campanie de sterilizare cu… surprize la Moldova Nouă

O campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie va avea loc săptămâna viitoare (n.r. 30 mai – 2 iunie), la Moldova Nouă.

Acţiunea este organizată de un grup de iubitori de animale din urbe cu sprijinul primăriei oraşului şi se va desfăşura într-un cabinet veterinar amenajat în vechiul sediu BCR din localitate, spaţiu pus la dispoziţie prin grija edilului Adrian Torma.

Proprietarii de câini şi pisici care vor să beneficieze de această campanie şi nu au posibilităţi să transporte animalul de companie de la şi la domiciliu vor fi ajutaţi gratuit de organizatori, a precizat pentru Radio Reşiţa Marius Vintilă, membru în comitetul grupului iubitorilor de animale din Moldova Nouă. Acesta a mai spus că, fiecare proprietar de animal care va veni cu câinele sau pisica la cabinet va beneficia de câte un cadou surpriză din partea organizatorilor.

Reporterul Radio România Reşiţa, consemnează:

Costurile campaniei sunt suportate de Cornelia Haymes din Statele Unite ale Americii, originară din oraşul de la Dunăre, cu ajutorul căreia campania este la cea de-a patra etapă în decursul a doi ani de zile. Până în prezent, potrivit lui Marius Vintilă, au fost sterilizaţi peste 300 de animale cu sau fără stăpân.

Sursa foto: animale.ro

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles