Percheziţii în Timiş la persoane bănuite de contrabandă cu țigări!

La această oră, polițiștii din Timiș și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 12 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. 12 persoane vor fi conduse la audieri.

La data 25 mai  în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timișoara, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 12 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

Descinderile au loc în județele Timiș (7) și Bihor (5). Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, bănuiții, unii dintre aceștia având calitatea de reprezentanți legali ai unor societăți comerciale, ar fi pus la punct un circuit infracțional constând în eludarea obligațiilor fiscale, bazat pe comercializarea produselor din tutun, fără ca acestea să fie supuse marcării și fără a fi achitate accizele aferente acestor operațiuni, prejudiciind în acest fel bugetul de stat.

12 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și al jandarmilor.

De același autor

Related Articles